Microsoft Dynamics NAV

ERP-systeem op basis van de integratie van zakelijke oplossingen

Als ondernemer zijnde heeft u de visie van uw bedrijf opgebouwd. Dit vereiste van u veel toewijding en heel hard werken. Dankzij Microsoft Dynamics NAV kan deze visie worden gerealiseerd. Het ERP-systeem helpt u bij het nemen van bewuste en goede zakelijke beslissingen, helpt de efficiëntie van uw activiteiten te verbeteren evenals de effectiviteit en betrokkenheid van uw werknemers.

Het ERP-systeem – Microsoft Dynamics NAV is de meest populaire geïntegreerde software van Microsoft voor het beheer van het bedrijf. Het is geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen waaraan toegang wordt verleend tot de meest moderne tools, complete bedrijfsanalyses en tal van oplossingen voor alle branches.

Dankzij de flexibiliteit, functionaliteit en innovatie geniet Microsoft Dynamics NAV het vertrouwen van honderdduizenden bedrijven over de hele wereld.

Neem de controle van uw bedrijf over met behulp van het ERP-systeem

Het systeem is al in gebruik genomen door 160.000 bedrijven over de hele wereld

Rijke functionaliteit

Beschikbaar in de cloud en op lokale servers

Poolse functionaliteit in overeenstemming met de lokale wettelijke vereisten

Functioneert in 195 landen

Intuïtieve en flexibele business tool

ERP-systeem vol innovatie

Integreert alle gebieden van bedrijfsactiviteit

Geniet het vertrouwen van 2.700.000 gebruikers van het ERP-systeem

Complete branche- en bedrijfsoplossingen

Geïntegreerd met Office 365, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Azure

Branche- en bedrijfsoplossingen

Het systeem Microsoft Dynamics NAV is op een dergelijke wijze ontworpen zodat het voldoet aan alle vereisten van bedrijven uit verschillende branches. Het beschermt de belangen van ondernemers, houdt de controle over bedrijfsprocessen en biedt analyses aan. Het past zich aan aan uw behoeften en bezit tal van branche-oplossingen waarmee het mogelijk is de functionaliteit van het ERP-systeem verder uit te breiden.

Microsoft Dynamics NAV biedt oplossingen voor de volgende sectoren aan:

Productie

Handel en distributie

Logistiek

Retail

Dienstverlening

Financiële sector

Microsoft Dynamics NAV is volledig geïntegreerd met tal van zakelijke oplossingen die het managementproces verbeteren waaronder de elektronische uitwisseling van gegevens, workflow, bedrijfsanalyses, Business Intelligence, beheer van centrale gegevens, documentatiebeheer.

Ontwikkeling van het systeem Microsoft Dynamics NAV

Evolutie in de richting van integratie

Uw bedrijf is aan het veranderen. Het evolueert. Het past zich aan aan de verwachtingen van de klant en de markt. Ook Microsoft Dynamics NAV is gericht op groei. Het past de oplossingen aan aan de eisen van uw bedrijf en het biedt diensten aan die een snellere groei garanderen.

Functionaliteit Microsoft Dynamics NAV

Het grootste voordeel van het ERP-systeem van Microsoft is het rijke en het uitgebreide functionaliteit pakket dat alsmaar wordt geupdate. De makers van de software zorgen ervoor dat er ieder jaar nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd. Microsoft Dynamics NAV ontwikkelt zich intensief en biedt hun gebruikers tal van innovaties om de efficiëntie van de organisatie te vergroten.

Maak kennis met de belangrijke onderdelen van het ERP-systeem

Financiën en accounting

Het ERP-systeem vereenvoudigt het beheer van standaard processen, gegevens en financiële activiteiten zoals boekhouden van transacties, opstellen van jaarrekeningen, dienstverlening met betrekking tot bankrekeningen, productiekosten, voorraad of vaste activa.

Vaste activa

De gebruikers van het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV 2015 ontvangen een volledig geïntegreerde module voor het beheer van vaste activa die het mogelijk maakt efficiënt en effectief de activa van het bedrijf te beheren.

Verkopen en aankopen

Het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV bevat tal van functies die helpen bij het effectief beheren van de verkoop, aankoop of teruggave.

Marketing

De sleutel tot succes met betrekking tot marketing- en verkoophandelingen is het maken van de juiste beslissingen op het juiste moment. Het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV zorgt voor een constante en directe toegang tot accurate informatie.

Opslag en resource management

Voorraadbeheer is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf dat zich bezighoudt met distributie of productie.

Project management

De bestelmodule ondersteunt typische taken van projectmanagement, zoals het het configureren van de bestelling en het plannen van de voorraad evenals het verstrekken van de nodige informatie voor budgetbeheer en het controleren van de vooruitgang.

Rapportage en Analyses

Het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV geeft de mogelijkheid tot het makkelijk en snel genereren van analysegegevens van het bedrijf. Werkzaamheden met de applicatie kunnen worden gestart met de voorbereiding van eenvoudige rapporten door middel van een grafiek van de rekeningen.

Productie

De omvang van de product omvat volledig geïntegreerde functies die de activiteiten met betrekking tot afgewerkte producten ondersteunen zoals de planning, levering, productie, maken van schema’s, tracking en rapportage.

Maak kennis met de huidige prijzen voor Microsoft Dynamics NAV 2017

Bereken de prijs van de implementatie

Maak kennis met de opinies van de gebruikers van Microsoft Dynamics NAV

ERP-systeem

Intuïtief. Vriendelijk. Functioneel

Maak beter kennis met het systeem Dynamics NAV 2017

Download de folder met alle nieuwe mogelijkheden van het ERP-systeem!

Zij maken gebruik van Microsoft Dynamics NAV

TOP