Over ons

IT.integro – leider met betrekking tot de invoering van het systeem Microsoft Dynamics NAV

IT.integro is een belangrijke partner van Microsoft Dynamics NAV, die samenwerkt op het gebied van effectieve educatie op de markt met betrekking tot geïntegreerde informatiesystemen en de implementatie van de meest populaire ERP-systemen van Microsoft – Dynamics NAV waarvan wereldwijd door meer dan 120.000 bedrijven gebruik wordt gemaakt.

IT.integro onderscheidt zich door zijn kennis en ervaring, wat resulteerde in talloze onderscheidingen waaronder de status Partner Gold Enterprise Resource Planning, finalist van Microsoft Dynamics Regional Partner for Central and Eastern Europe of the Year 2016, Microsoft Dynamics Partner of the Year 2016 en in een lidmaatschap van de elitegroep President’s Club for Microsoft Dynamics.

Het bedrijf heeft al meer dan 300 implementaties en 750 projecten uitgevoerd. Sinds 20 jaar ondersteunt het het werk van meer dan 4.000 gebruikers van het systeem Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast realiseert het met succes globale, multi-talige en multi-valuta implementatieprojecten voor coöperaties en groepsondernemingen. Het bedrijf heeft al meer dan 60 buitenlandse implementaties van het ERP-systeem verricht in 47 landen en ondersteunt meer dan 1.000 buitenlandse gebruikers over de hele wereld.

Laten we kennismaken

6 redenen waarom wij zouden moeten samenwerken

Strategische Microsoft Partner

IT.integro is een belangrijke partner van Microsoft Dynamics die voor zijn prestaties tal van onderscheidingen en prijzen heeft ontvangen.

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring dat wordt ondersteunt door vele referenties van bedrijven over de hele wereld.

Garantie op een effectieve implementatie

Dankzij de toepassing van Microsoft Dynamics Sure Step wordt een succesvolle implementatie voor klanten gegarandeerd.

Advies en ondersteuning

Aangeboden door 80 professionele NAV consultants en 12 specialisten van de technische afdeling en de helpdesk.

Hoogste kwaliteit van dienstverlening

Bevestigd door talrijke onderscheidingen, prijzen en referenties van tevreden klanten.

Specialisatie

Met betrekking tot Microsoft producten zoals Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere.

GUIDE

ERP SYSTEM TO SUPPORT A GLOBAL BUSINESS

IT.integro – een belangrijke partner van Microsoft Dynamics in Centraal- en Oost-Europa

300

implementaties van het ERP-systeem

25

jaar actief op de markt

80

professionele consultants

60

implementaties in het buitenland

Geschiedenis en ontvangen onderscheidingen

Het bedrijf IT.integro werd opgericht in 1991. Oorspronkelijk was dit een onderdeel van de holding Optimus S.A., maar al in 1997 toen de ontwikkeling gaande was en in verband met de groeiende behoeften van de markt had het bestuur van het bedrijf besloten zich te richten op de eigen activiteiten met betrekking tot de implementatie van ERP informatiesystemen. In hetzelfde jaar, als een pionier op de Poolse markt zijnde, zijn zij begonnen met de implementatie van het ERP systeem – Navision Software, vandaag bekend onder de naam Microsoft Dynamics NAV. Toen in 2002 de eigenaar van het systeem het bedrijf Microsoft werd zijn beide bedrijven een samenwerking aangegaan dat resulteerde in tal van prestaties en successen. Als eerste Poolse bedrijf zijnde ontvingen wij het statuut Microsoft Partner Gold Enterprise Resource Planning, samenwerkend op het gebied van effectieve educatie met betrekking tot geïntegreerde informatiesystemen en tevens door het implementeren van de meest populaire ERP-software van Microsoft – Dynamics NAV.

In 2016 ontvingen wij opnieuw een uitnodiging voor de elitegroep van strategische partners in de wereld van Microsoft - Microsoft Dynamics President's Club. Tevens ontvingen wij een eervolle vermelding als Microsoft Partner van het jaar 2016.

Voor het eerst ontvingen wij de eretitel Finalist for Microsoft Dynamics Regional Partner of the Year 2016 Central and Eastern Europe.

Nummer 1 in de implementatie van het ERP-systeem – Microsoft Dynamics NAV

Onze filosofie en zakelijke ideeën

De dagelijkse werkzaamheden en activiteiten zijn gericht op de veeleisende klant. Het is ons doel om aan uw groeiende ambities te voldoen door altijd een stap voor te hebben op de concurrentie. Wij geloven tevens in de implementatie door ons van het ERP-systeem – Microsoft Dynamics NAV.

Onze activiteiten zijn gebaseerd op vijf punten. Wij zorgen ervoor dat deze waarden van invloed zijn op de alledaagse relaties met opdrachtgevers en opdrachtnemers. Ervaring Het bedrijf IT.integro is opgericht in 1991. In 1997 werden de activiteiten vooral gericht op de implementatie van het ERP-systeem - Microsoft Dynamics NAV.  Elk jaar verstevigen wij onze positie op de Poolse en buitenlandse markt door klanten en hun bedrijven te ondersteunen in het realiseren van projecten op het gebied van informatiesystemen die het beheer ondersteunen.

Als eerste bedrijf in Polen ontvingen wij de status Microsoft Partner Gold Enterprise Resource Planning. Kennis Gedurende 25 jaar hebben wij meer dan 300 implementaties verricht en 750 projecten succesvol afgerond! Onze kennis is het resultaat van vele jaren van observeren en analyseren van veranderingen in de wereldwijde zakelijke wereld met betrekking tot de economie en de markt van ERP-systemen.

Ervaring

Het bedrijf IT.integro werd opgericht in 1991. In 1997 werden de activiteiten vooral gericht op de implementatie van ERP-systemen - Microsoft Dynamics NAV. Elk jaar verstevigen wij onze positie op de Poolse en buitenlandse markt door klanten en hun bedrijven te ondersteunen in het realiseren van projecten op het gebied van informatiesystemen die het beheer ondersteunen. Als eerste bedrijf in Polen ontvingen wij de status Microsoft Partner Gold Enterprise Resource Planning.

Kennis

Gedurende 25 jaar hebben wij meer dan 300 implementaties verricht en 750 projecten succesvol afgerond! Onze kennis is het resultaat van vele jaren van observeren en analyseren van veranderingen in de wereldwijde zakelijke wereld met betrekking tot de economie en de markt van ERP-systemen.

Competenties

De taak van het team van professionals dat deel uitmaakt van het bedrijf IT.integro is een uitgebreide klantenondersteuning, zowel voor, tijdens als na de implementatie. Voor de hoogste kwaliteit van de aangeboden diensten zijn specialisten uit 9 projectteams en van de technische ondersteuning verantwoordelijk. Hun kennis en competenties worden bevestigd door tal van certificaten.

Vertrouwen

Dankzij de vele jaren van inzet en de hoogste kwaliteit van de aangeboden diensten dragen wij steevast de titel van de leider op het gebied van de implementatie van het systeem Microsoft Dynamics NAV in Polen. De titels Microsoft Partner Gold Enterprise Resource Planning en Microsoft Partner of the Year in de jaren 2008 - 2016 verplichten ons bijna om onze activiteiten professioneel te verrichten en te voldoen aan het vertrouwen dat aan ons is gegeven.

Veiligheid

Wij implementeren het ERP-systeem met behoud van de hoogste normen op basis van de erkende methode Microsoft Dynamics Sure Step. De in dit kader bschikbare sjablonen, tools en ervaring garandere veiligheid, een hogere kwaliteit van dienstverlening, lagere kosten en een snellere implementatie van het ERP-systeem.

Voor het succes van het bedrijf zijn mensen verantwoordelijk

Voor het succes van het bedrijf zijn onze mensen verantwoordelijk - een groep van professionalisten die een relatie met de klanten en zakelijke partners opbouwen op basis van een samenwerking, vertrouwen, ontwikkeling en evenwicht. Wij zijn van mening dat de sleutel tot een effectieve samenwerking volledige inzet is en hoge competenties.

Dankzij hen zijn wij in staat dergelijke implementatieprojecten te realiseren. Ons team biedt uitgebreide technische ondersteuning, geschikte oplossingen en ondersteuning in het proces van het verkrijgen van EU-fondsen.

Op dit moment zijn er 100 specialisten in ons bedrijf werkzaam:

80

consultants NAV

9

projectteams

12

specialisten van de technische afdeling en van de helpdesk

Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en creëert steeds nieuwe doelen en ziet steeds nieuwe kansen. Sinds 2015 behoort extendo.pl tot de groep IT.integro. Dit is een modern en jong bedrijf die de implementatie van cloud-oplossingen aanbiedt, zoals Microsoft Office 365 en Microsoft Azure..

Partnernetwerk Master League

In 2011 heeft Microsoft een samenwerkingsprogramma gecreëerd met de naam Microsoft Dynamics Master VAR. De belangrijkste en toonaangevende partners van Microsoft Dynamics kregen de kans een eigen partnerkanaal op te richten.

IT.integro heeft deze kans tevens gekregen. Na te hebben voldaan aan alle eisen hebben wij vanaf de basis een partnetwerk gecreëerd met de naam IT.integro Master League. Op die wijze zijn wij de eerste Poolse partner geworden van Master VAR. De belangrijkste doelstelling van het programma IT.integro Master League is de bouw van een organisatiestructuur die de hoogste kwaliteit van de uitvoering van het project van het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV garandeert.

www.MasterLeague.pl

Opinies van klanten

Maak kennis met de klanten die ons hebben vertrouwd

TOP